Şehrimizde kurulu bulunan Kumsan Kum Ocakları ve Konkasör Tesisleri sahibi hayırsever iş insanı Musa Dündar vefat etti.
MHP’nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in destekçisi olan ve yıllarca birlikte genel merkezde yönetim kurulu üyeliği yapan, Kırşehir’de ülkücü hareketin önde gelen isimlerinden olan Musa Dündar, Başbuğ Türkeş tarafından, yaptığı katkı ve desteklerden dolayı birkaç kez ödüllendirilmişti.
Şehrimizde bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra Kızılırmak’ta kum ocağı işletmeciliğine başlayan Musa Dündar, uzun yıllar bu işi yaptıktan sonra Mucur yolu üzerinde milyonlarca liralık büyük bir yatırım yaparak Kumsan Konkasör tTesisleri’ni kurmuş ve yüzlerce insana iş ve aş veriyordu.
Kırşehir’deki yüzlerce okulun, cami ve Kur’an kursları ile mezarlıkların ihata duvarlarının yapımlarına sağladığı katkı ve desteklerle de tanınan hemşehrimiz Musa Dündar, yaklaşık 6 ay önce geçirdiği beyin kanaması sonucu felç olmuştu. Bir süre önce düşüp kalça kemiğini kıran Musa Dündar bütün çabalara rağmen Pazar günü 72 yaşında hayata gözlerini yumdu.
İkisi kız, dört çocuk babası olan Musa Dündar’ın cenazesi Pazar günü doğduğu Karakuyu köyünde toprağa verildi.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. (HABER: BEYHAN BALLI)