Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun himayelerinde 13-17 Ekim tarihlerinde Azerbaycanın başkenti Bakü'de yapılacak olan Türkiye-Azerbaycan basınının buluştuğu "Küresel Medya Buluşması" çalıştayına Ahi Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eraslan da katılacak.
Kurucu genel başkanlığını sayın Mehmet Ali DİM'in yaptığı Küresel Gazeteciler Konseyi ile Azerbaycan matbuat şurası iş birliği ile yapılan Küresel medya buluşmasına Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Azerbaycan Dışişleri Bakanı da katılacak.
Küresel basının gücü ve problemleri ile ilgili panelin yanı sıra, Sosyal medyanın rolü "başlıklı geniş bir çalıştay düzenlenecek.
Ahi Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eraslan’ın da davetli olduğu Azerbaycan Küresel medya buluşmasına katılacak. Küresel gazeteciler konseyi meslekler toplantısının da gerçekleştirileceği buluşmada, küresel gazeteciler konseyi genel başkanı Mehmet Ali Dim tüm katılımcılara hitaben bir konuşma yapacak.
13-17 Ekim tarihinde yapılacak Azerbaycan Küresel Medya buluşması Anadolu ve Azerbaycan basınına hayırlı olmasının diliyoruz. (HABER MERKEZİ)