Ankara 18. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Kırşehirli hemşehrimiz Murat Bahadır, Kırşehir’e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunarak bir süre önce yayınladığı “Aynı Bozkırın Çocukları” kitabını hediye etti.

Önceki gün Kırşehir’e gelen hemşehrimiz Hakim Murat Bahadır, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu makamında ziyaret ederek “Aynı Bozkırın Çocukları” kitabını imzalayarak hediye etti.

Başkan Ekicioğlu, Hakim Bahadır’ı yayınladığı kitabından dolayı kutlayarak başarılar diledi.

Ankara 18. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Kırşehirli hemşehrimiz Murat Bahadır, 30 Eylül Cuma günü gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in İmtiyaz Sahibi Salih Güner'i ziyaret ederek “Aynı Bozkırın Çocukları” adlı kitabını takdim etti.

1974 Kırşehir doğumlu olan Murat Bahadır, 1978 yılında ailesiyle gittiği Almanya’dan 1984 yılında kesin dönüş yaptı. İlk, orta ve lise tahsilini memleketi Kırşehir’de tamamladıktan sonra İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1999 yılında mezun oldu. Stajını 2001 yılında tamamlayarak Ankara Barosu’nda Avukat olarak meslek hayatına başladı. Askerlik görevini 2002 yılında yedek subay olarak tamamladı. Bir süre Ankara’da serbest avukat olarak çalıştıktan sonra 2005-2011 yılları arasında Türk Sağlık Sendikası Genel Merkez Avukatı olarak görev yaptı.

“4/B Sözleşmesi Personel Uygulamaları Rehberi” isimli ilk kitabını 2010 yılında yayımlayan hemşehrimiz Murat Bahadır, 2011 yılında avukatlıktan hakimlik mesleğine geçerek Ağrı-Patnos, Bartın-Amasra ve Gaziantep’te hakim olarak görev yaptı.

2020 yılından itibaren Ankara Hakimi olarak görev yapan Murat Bahadır, evli ve bir çocuk babası. Orta derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

Hakim Murat Bahadır’ın “Aynı Bozkırın Çocukları” kitabı 188 sayfadan oluşuyor. Analar Candır, Bir Garip Yumurta Ticareti, Teşekkür Ahmet, İki Traş, Bir dayak, Yitik Flamingo Pembesi, Tilki Niyetine, Görevimiz Peştamal: Bir Hamam Macerası, Kırlangıç Fırtınası, Mahmut Çavuş’un Şapkası, Bozkırın Üç Harflileri, Davetsiz Misafirler, Bugün Bana Yarın Sana, Kirli Gidince Kirlendi Bozkır, Sağlık Olsun, İsmail’in Vedası adlı öykülerini bir kitapta toplayan Murat Bahadır, fırsat buldukça yazmaya devam edeceğini açıkladı. (HABER: BEYHAN BALLI)