Almanya'nın Weilburg şehrinde yaşayan Kırşehirli hemşehrimiz Doğan Eser, geçirdiği iş kazası sonucu 54 yaşında hayatını kaybetti.
Aslen Mucur ilçemize bağlı Geycek köyünden olan, çocukluğu ve gençliği Bağbaşı Mahallesi, Üçgöz Güvercinlik Sokak’ta geçen ve ardından babası İsmail Eser tarafından ağabeyleri Zafer ve Savaş Eser’le birlikte Almanya’ya götürülen Doğan Eser, burada uzun yıllar çeşitli amatör takımlarda futbol oynadıktan sonra altyapı çalışmaları yürüten bir şirkette çalışmaya başladı.
Mucur esnafından Bekir Koç’un da damadı olan Doğan Eser, geçtiğimiz Cuma günü Weilburg şehrindeki yol çalışmalarında görevini yaparken bir anda kafasının üzerine düştü ve hastaneye kaldırıldı. Ancak bütün çabalara rağmen hayata gözlerini yumdu. 
Esen, Esra ve İsmail Eser’in babaları olan iki torun sahibi olan Doğan Eser’in neden öldüğünün tespiti için Almanya Adli Tıp Kurumu’nda otopsinin devam ettiği ve büyük olasılıkla 30 Eylül Perşembe günü Kırşehir’e getirilerek Kuşdilli Mahallesi’nde toprağa verileceği öğrenildi.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlara ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.  (HABER: SALİH GÜNER)