Kırşehir’de hem Termal hem de şehir oteli formatında misafirlerine yaklaşık 40 yıldır üstün kalitede hizmet sunan Grand Terme Hotel’den yeni bir proje daha.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü (KAGM) ve Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) iş birliğinde uygulanan KOBİ’lerin Dijitalleşmesiyle İyileşmenin Ötesine (Dijital Yol) projesi kapsamında sağlanacak olan Dijitalleşme Danışmanlığı’na Grand Terme Otel yapılan değerlendirmeler sonucunda danışmanlık hizmetinden yararlanmak üzere seçildi.

Projeyi hayata geçiren Grand Terme Hotel Muhasebe ve İnsan Kaynakları Müdürü Sevgi Dulkadir Bu kadar önemli evrensel ve geniş kapsamlı “projeyi ilk gördüğümde sektörümüz adına çok güzel ve gerekli bir çalışma olduğunu düşündüm. Kurucumuz ve Yönetim Kurulu Başkanımız, Sayın Selami Fener’in desteği ile daha önce gerçekleştirdiğimiz ve otelimize kazandırdığımız projeler sonucunda sektörümüzde kayda değer başarılar kazandık. O nedenle hemen gerekli başvuruyu yaptım. Proje kapsamında Kapadokya bölgesinde iki otel, Kırşehir’de ise yalnız otelimiz Grand Terme’nin projeye dâhil olmaya hak kazanması bizim için ayrıca gurur kaynağı oldu. Kırşehir’de turizm sektöründe ilklere imza atan Grand Terme Hotel ‘in bir ilke daha imza atmasına ve personelimize bu kalitede eğitimlerin verilmesine vesile olduğum için çok mutluyum. Projede emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)