Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya’yı ziyaret etti. 1 Şubat 2019 tarihinde rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette üniversitemizin genel ve fiziki durumu görüşüldü.
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin Kırşehir için önemli bir değer olduğunu ifade eden Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan, üniversitemizin bölgesinde gelişmiş ve gözde bir kurum olması için gereken tüm desteği göstereceklerini söyledi.
Üniversitelerin artık illerinin ve bölgelerinin kalkınmasına yardımcı olacak projeler ürettiklerini de kaydeden Erkan, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin pilot üniversite sürecindeki başarısından ve emeklerinden dolayı Rektör Karakaya’ya da teşekkür etti.
İlimizin ve üniversitemizin gelişip kalkınması için her türlü fedakârlığı gösterdiklerini belirten Prof. Dr. Vatan Karakaya, şehrimiz ve üniversitemiz için daha iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Karakaya, Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’a teşekkür etti. (HABER MERKEZİ)