Gençlik Haftası nedeniyle, Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Şahin başkanlığındaki heyet Vali İbrahim Akın’ı makamında ziyaret etti.
Vali İbrahim Akın, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, ülkemizin geleceği olan gençlerimizi önemsediklerini ve onları ahlaklı, sporcu, zeki bireyler olarak yetiştirme gayretinde olduklarını söyledi.
Spor dallarında düzenlenen çeşitli müsabakalarda ülke genelinde dereceye giren milli sporcularımızın da yer aldığı ziyaret, Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Şahin’in Gençlik Haftası etkinlikleri hakkında Vali Akın’a bilgiler vermesi ile sona erdi.
Bu arada Milli Mücadelenin 100. Yılı ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Gençlik Haftasının açılışı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Şahin’in Cacabey Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunması, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından resmen başladı.
Törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk Şahin, Şube müdürleri, Gençlik Merkezi personelleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen personel, antrenörler, Atletizm, Taekwondo, Okçuluk ile Bilek Güreşinde milli olan sporcular yer aldı. (HABER MERKEZİ)