Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kaman Gençlik Merkezi gönüllü gençleri “Bozkırın Tezenesi” Halk Ozanı Neşet Ertaş’ın ölümün 8’inci yılında Cacabey Gençlik Merkezimizde düzenlenen müzik söyleyişisi ile andı.
Geçtiğimiz gün ölümünün 8’inci yıl dönümünde ülke genelinde olduğu gibi il genelinde de anılan Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş’ı Gençlik Merkezi gönüllü gençlerimizde unutmadı. Usta sanatçının en sevilen eserlerinin seslendirildiği anma programı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından da canlı yayın ile sevenlerine ulaştırıldı.
Program sonrasında Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Numan Nafiz Şahin, Kaman Gençlik Merkezi gönüllü gençlere "Sahne Sırası Sende " yarışmasında solo erkekler kategorisinde birinci olarak ilimizi temsil etme hakkı kazanan Zülfikar Karakuş ve bir diğer kategori olan Özgün Yorumlama-Cover kategorisinde de birinci olarak ilimizi temsil etme hakkı kazanan Kaman Gençlik Merkezi Gönüllü Gençlerinin oluşturduğu Bozkırın Evlatları grubumuzu tebrik ederek yarışmada yer alacak tüm gençlerimize başarılar dileklerinde bulundu. (HABER MERKEZİ)