Gelecek Partisi Kırşehir İl Başkanı Gökhan Biçici, yayınladığı yeni yıl mesajında tüm Kırşehir halkının mutlu bir yıl temenni etti.
Yeni yılda Türkiye ve Türk milleti, bugünkünden daha güçlü, müreffeh, huzurlu, geleceği güvenli ve mutlu bir yıl olması dileğinde bulunan Başkan Gökhan Biçici, mesajında şunları ifade etti:
“Ülkemizin şuan için olduğu durumdan her ne kadar iktidar partinin başarısızlığı yüce Türk milletimizin cebimizden ve ömrümüzden gittiği kadar gelecek ile kaygılarınızı biliyoruz ki daha güzel günler Gelecek Partisinin iktidarı ile son bulacaktır. Şiarımız adalettir. İlkemiz insan onurunu yükseltmektir. Geçmişin kavgalarına, meselelerine takılıp kalmayacak, suni gündemlerle vakit kaybetmeyeceğiz. Kardeşane duygularla, güç birliği içerisinde hedeflerimize yoğunlaşıp, hizmet yolculuğumuzu daha da kararlı bir şekilde sürdüreceğiz.
“Yeni yılın, milletimiz, ülkemiz, insanlık ve geleceğimiz için hayırlarla, bereketlerle dolu olduğu ve terörün bittiği ve salgın hastalık olan covid-19un bittiğini ve sağlıklı güzel günler geçirmek temennisiyle bir yıl olmasını Allah'tan dilerim. Yeni yıl herkese ve hepimize hayırlarla, bereketlerle, huzurla ve barışla gelsin. Yeni yılda Rabb'im hepinize gönlünüzden geçen iyi, doğru ve yararlı şeyleri gerçekleştirmeyi nasip etsin. Yeni yılda Türkiye ve Türk milleti, bugünkünden daha güçlü, müreffeh, huzurlu, geleceğimiz güvenli ve mutlu olsun inşallah.” (HABER: BEYHAN BALLI)