AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal:

“Gecemiz mübarek olsun”

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Berat Kandil’ini idrak edebilmenin manevi huzurunu yaşadıklarını belirten Başkan Seher Ünsal, mesajında şunları ifade etti:

“Milletimizin birlik ve beraberlik duygularının, sosyal dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı kandil geceleri, kendimize ve bütün insanlığa karşı sorumluluklarımızı hatırlamamız için büyük bir fırsattır. Berat Kandil’ini de bu duygu ve düşünceler ile idrak edebilmenin manevi huzurunu yaşıyoruz.

“Berat Kandili bizlere tefekkür etme, kendimizi sorgulama, dargınlıkları, küslükleri giderme ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar. Bu mübarek günlerde toplumsal sorumluluğumuzu harekete geçirerek dayanışma yardımlaşma içinde olmalı, nefreti sevgiye, bencilliği fedakârlığa dönüştürecek bütün güzellikleri birlikte paylaşmalıyız.

“Ramazan-ı Şerif'in müjdelendiği, Allah'ın rahmetinin yeri ve göğü kaplayarak tüm kainatı kurtuluşa davet ettiği Berat Gecesi'nin, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum. Gecemiz mübarek olsun. (HABER: NECLA BAĞCI)