KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk, daima 
Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak”

Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Bakanı Bahamettin Öztürk, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Cumhuriyetimizin kurucusu ve milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında şükran ve saygıyla yâd eden Başkan Bahamettin Öztürk, mesajında şunları ifade etti:
“Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir. Milletçe, Türkiye Cumhuriyetini dünyanın güçlü bir devleti olarak O'nun işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz.
“Bugün için görevimiz, milli birlik ve sosyal dayanışma ruhu içinde birbirimize kenetlenerek; birlik, beraberlik ve dayanışmamızı arttırmaya devam etmek, sosyal, kültürel ve ekonomik yönden bölgemizde ve dünyada gelişmiş ülkeler seviyesini aşmak olmalıdır.
“Milletimize aşıladığı kurtuluş azmi ve cesaretiyle istiklal ve istikbal yolunda her türlü engelin nasıl aşılabileceğini gösterdi. Milletimizin özündeki bağımsızlık ateşini yeniden yaktı.
“Hürriyet aşkının ölümsüzlüğüne, milli varlık ve birliğimizin bekasına inandı. Yüreklerdeki vatan, bayrak ve millet sevgisini tazeleyerek, Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşuna öncülük etti.
“Ay-Yıldızlı Bayrağımızın gölgesinde hayat bulan farklılıklarımızla birlikte, kardeşçe ve ahenkle nasıl yaşayabileceğimizi tüm dünyaya gösterdi. Bağımsızlık savaşımızın önderi, eşsiz kahraman Gazi Mustafa Kemal Atatürk, daima Türk Milleti'nin gönlünde yaşayacak, omuz omuza mücadele ettiği silah arkadaşları ve istiklal savaşımızın kahraman şehit ve gazileri hiçbir zaman unutulmayacaktır. 
“Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. Ruhu şad olsun.” (HABER: NECLA BAĞCI)