Kars’ta görev yaparken 19.11.2018 tarihinde gazi olan Kırşehirli emekli astsubay hemşehrimiz İbrahim Dündar 18 Aralık Salı günü geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Bağbaşı Mahallesi’nde oturan üç çocuk babası gazi İbrahim Dündar halk otobüsünde geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı Ahi Evran Üniversitesi Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bütün çabalara rağmen hayatını kaybetti.
Vali İbrahim Akın, 60 yaşında vefat eden Gazi İbrahim Dündar’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulunurken, Gazi Dündar’ın cenazesi dün öğleyin Cacabey Cami’nde kılınan namazın ardından Bağbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine Vali İbrahim Akın, Askerlik şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Harun Ağaç, CHP İl Başkanı Baran Genç, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Türkiye Emekli Astsubay Derneği Şube Başkanı Ali Osman Özkaya, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Kemal Parlak, Malul Gaziler Derneği Başkanı Bahattin Kaya, , daire müdürleri, gazi yakınları, oda ve dernek başkanları ile kalabalık bir halk topluluğu katıldı.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak gazi İbrahim Dündar’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz. (HABER: BEYHAN BALLI)