Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı (KESOB) tarafından gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in Kurucusu ve Başyazarı Şevket Güner, Ahi Evran Maketi ile onurlandırıldı.
KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk, Ahi Evran Maketini takdim ederken yaptığı konuşmada, “Gazeteci ağabeyimiz Şevket Güner yarım asırdır Kırşehir’de ‘Kırşehir Çiğdem’ Gazetesi’ni yayınlayarak Kırşehir’in gözü kulağı olmuştur. Sayın Şevket Güner’e Kırşehir’de basının duayeni olarak geçtiğimiz yıllarda İstanbul’da Ahilik Vakfımız tarafından ‘Yılın Ahisi’ seçilerek Ahi unvanı verilmişti. Bugün biz de yarım asırdır Kırşehir’de Ahi esnafına hizmet eden, yanlarında olan Şevket Güner’e Ahi Esnaf ve Sanatkârları adına Pir Ahi Evran’ın maketini takdim ederek onurlandırıyoruz. Kendisine bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar dilerken, Ahi esnafının hep yanında olmaya devam edeceğine inanıyoruz” dedi. 
Gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”in Kurucusu ve Başyazarı Şevket Güner de kendisini Ahi Evran Maketi ile onurlandıran Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk’e teşekkür etti ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra hep Kırşehir’in ve Ahi esnafının yanında olmaya devam edeceğini söyledi. (HABER: BEYHAN BALLI)