Kırşehir Belediyesi tarafından Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen Kırşehir Kitap Günleri Fuarında söyleşi ve imza günleri devam ediyor.
Kırşehir Belediyesi Kitap Günleri 2-14 Aralık 2021 tarihleri arasında Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde kitapseverlerle buluşurken söyleşi ve imza günleri programlarına halkın ve öğrencilerin ilgisi dikkat çekiyor.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir Kitap Günlerinin 2-14 Aralık 2021 tarihleri arasında Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde 09.00-19.00 saatleri arasında devam ettiğini belirterek tüm kitapseverleri söyleşi ve imza günlerine beklediklerini ifade etti.
50 yayıncı, 14 marka ve 30 yazarın Kırşehir Kitap Günleri süresi boyunca kitapseverlerle buluşmaya devam söyleyen Başkan Ekicioğlu, 6 Aralık 2021 Pazartesi günü yapılan Ahmet Telli söyleşisinin ardından 10 Aralık 2021 Cuma günü de siyasetçi gazeteci-yazar Barış Yarkadaş’ın Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi’nde saat 19:00’da bir söyleşi programı olduğunu ifade etti. 
Başkan Ekicioğlu, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
“Geçtiğimiz yıl pandemi kısıtlamaları nedeniyle yapamadığımız Kitap Günlerini bu yıl kısıtlamaların kalmasıyla birlikte organize ederek ilimizde ihtiyaç duyulan bir organizasyonu daha gerçekleştiriyoruz. Kitap okuma alışkanlığı ve okuma oranının yüksek olduğu tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde okurların yayınevleri aracılığıyla kitaplarla ve yazarlarla buluşması beklenen bir durumdu ve biz de Kırşehir Belediyesi olarak bu kapsamda Kırşehir Kitap Günlerini organize ettik. Bu yıl havaların da soğukluğunu dikkate alarak Kırşehir Kitap Günlerini Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezinde yapıyoruz. Özellikle gençlerimiz, ilköğretim ve lise öğrencilerinin kitapların sıcaklığını da hissetmeleri açısından bu tür fuarların önemini biliyor ve bu kapsamda organizasyonların devamlılığını sağlamak istiyoruz. Fuar kapsamında 10 Aralık 2021 Cuma günü saat 19:00’da gerçekleştirilecek olan Barış Yarkadaş söyleşisine tüm hemşehrilerimi bekliyor, Kırşehir Kitap Günleri kapsamında fuarın organizasyonunda ve Kırşehirli hemşehrilerimizle buluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” (HABER MERKEZİ)