Medya Ankara Grup ortaklarından, Kırşehir’de uzun süre gazetecilik yapan Erdem Yeşer ile Merve Karakılıç dünya evine girdi. 
Ankara’daki Hasköy Yeşilköy Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilen düğün törenine Kırşehir Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Araz ve Asaf Kayaoğlu, İyi Parti Kırşehir İl Başkanı Müfit Göçen, Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış, Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Halim Çakır, Kırşehir Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, Uzmanlar Federasyonu Başkanı Arif Saylam ile çok sayıda davetli katıldı. 
Törene yoğun programından dolayı katılamayan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise gönderdiği mesajla çifte tebriklerini iletti. 
Merve-Erdem Yeşer çiftinin nikâhını Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kıydı. Nikâh şahitliğini Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fatih Ünal, Yakup Kılıçkaya ve Kübra Kaya yaptı.
Çiftler, salondaki misafirlerin masalarını tek tek ziyaret ederek katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Düğün töreni takı merasimi ve misafirlerle birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu. (HABER: BEYHAN BALLI)