Karabulut ve Akdeniz Ailelerinin acı günü…

Fatma Akdeniz vefat etti

Şehrimizin en eski kırtasiyeci esnafından Alaattin Karabulut’un kızı, Ramazan ve Muzaffer Karabulut’un kardeşleri, yine şehrimiz esnaflarından Akdeniz Kardeşler’den Yusuf Akdeniz’in eşi Fatma Akdeniz yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat etti.
Yaklaşık 7 yıldır yakalandığı hastalıkla mücadele eden Fatma Akdeniz’in Ankara Şehir Hastanesi’nde tedavisi sürerken, Cumartesi gecesi 54 yaşında hayata gözlerini yumdu.
İki çocuk annesi olan Fatma Akdeniz’in cenazesi Pazar günü Ahi Evran Camii’nde kılınan öğle namazını müteakip gözyaşları arasında Aşıkpaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Ticaret ve Ticaret ve Sanayi Başkanı Mustafa Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı ve Kırşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Başar Altuntaş, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen başta olmak üzere yüzlerce kişi katıldı.
“Kırşehir Çiğdem Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz. (HABER: BEYHAN BALLI)