Bu yıl 23. düzenlenen EMITT Fuarında Kırşehir'e "Destinasyonlar Dalında En Etkin Tanıtım" ödülü verildi.
İlimizi tanıtan belgesellerin gösterildiği, ilimizle özdeşleşmiş yerel ürünlerin ve el sanatlarının tanıtımının yapıldığı, Kırşehir türkülerinin seslendirildiği, misafirlere yöresel ürünlerin ikram edildiği, Onyx hediyelik eşya, Kaman Cevizi mamullerinin satışının yapıldığı ve ilimizin tarihi ve kültürel değerlerinin de tanıtıldığı standımız, EMITT yetkilileri tarafından "Destinasyonlar Dalında En Etkin Tanıtım Standı" ödülüne layık görüldü.
Her yıl 60'ın üzerinde ülkeyi buluşturan dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMITT) Kırşehir'in en iyi şekilde tanıtılması için açılan standımızın ödüle layık görülmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Vali İbrahim Akın, “Belediyemiz ile birlikte hazırladığımız Kırşehir standı fuar boyunca Kırşehirli hemşerilerimiz ve vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Standın hazırlanıp ödüle layık görülmesinde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Kırşehir Valiliği ve Kırşehir Belediyesince ortaklaşa açılan stantta şehrimizin tarihi, kültürel ve termal turizmde kazandığı ivmeye yer verilirken, standımız ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi topluyor. İlimizi anlatan standımızda broşürler, tanıtım materyalleri ve diğer görseller de sergilendi. (HABER MERKEZİ)