Şehrimizin renkli simalarından, Kırşehirspor’un eski yöneticilerinden, fanatik taraftarlarından ve halk arasında “Papatya” olarak bilinen emekli öğretmen Fikret Aslan geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Boztepe İstiklal İlkokulu’ndan emekli olan ve geçtiğimiz yıllarda oğlu Cengiz Aslan’ı kaybeden Fikret Aslan, 66 yaşında, evli ve üç çocuk babasıydı. 
Perşembe günü öğle saatlerinde evinin banyosunda kalp krizi geçirerek düşen ve ambulansla Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Fikret Aslan, bütün çabalara rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu. 
Aslen Bektik köyünden olan Fikret Aslan’ın cenazesi bugün Hızırağa Mezarlığı’nda oğlu Cengiz Aslan’ın yanında toprağa verildi. Aslan’ın cenazesine Kırşehir eski Milletvekili ve AK Parti eski İl Başkanı Muzaffer Aslan, AK Parti Belediye Meclisi üyeleri ile yakınları ve sevenleri katıldı.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz. (HABER: SALİH GÜNER)