Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği eski Başkanı ve Elektrik Teknisyenleri ve Esnafı Odası Başkanı Kenan Kerimoğlu, yakalandığı covid-19’e yenik düşerek yoğun bakıma alındığı Kayseri Şehir Hastanesi’nde vefat etti.
Bir süre önce covid-19’a yakalanan ve 27 Kasım’da vefat eden annesi Memnüne ile birlikte Kırşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kenan Kerimoğlu, hayati tehlikesinin bulunması nedeniyle yaklaşık 15 gündür Kayseri Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam ediyordu.
Kenan Kerimoğlu, bütün çabalara rağmen dün saat 22.00 sıralarında 57 yaşında hayata gözlerini yumdu. 
Üç yıl önce eşini, 15 gün önce de annesini kaybeden üç çocuk babası Kenan Kerimoğlu iki dönem Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı’nı ve 25 yıldır da Elektrik Teknisyenleri ve Esnafı Odası’nın Başkanlığı görevini yürütüyordu.
Uzun bir süredir gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”de de köşe yazıları yazan Kenan Kerimoğlu’nun genç yaşta vefatı Kırşehir’de büyük üzüntü yarattı. 
Kenan Kerimoğlu için bugün saat 12.00’de Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı önünde bir tören düzenlendi. Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk burada kısa bir konuşma yaparak iki dönem Birlik Başkanlığı ile 6 dönemdir Elektrik Teknisyenleri ve Esnafı Odası Başkanlığı görevini yapan Kenan Kerimoğlu’nun vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Başkan Öztürk, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve tüm esnaf teşkilatlarına başsağlığı diledi.
Kenan Kerimoğlu’nun cenazesi daha sonra Ahi Evran Camii’ne götürüldü. Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve diğer il yöneticileri Kenan Kerimoğlu’nun oğlu Kürşat Kerimoğlu ile kardeşi Mustafa Kemal Kerimoğlu’na taziye dileklerinde bulundu ve burada kılınan öğle namazının ardından Aşıkpaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Kenan Kerimoğlu’nun cenazesine Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Asaf Kayaoğlu, Nuri Araz, Hamza Çam ve Tuncay Polat, CHP İl Başkanı Baran Genç, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ile diğer oda ve dernek başkanları, İl Genel ve Belediye Meclisi üyeleri, ile yakınları başta olmak üzere yüzlerce seveni katıldı.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.  (HABER: SALİH GÜNER)