Kırşehir Belediyesi, üniversite kampüsü içine “Çorba Evi” kurdu

EKİCİOĞLU’NDAN ÜNİVERSİTE

ÖĞRENCİLERİNE SICAK ÇORBA

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu: “Gençliğimiz geleceğimizdir ve onlar için ne yaparsak yapalım eksik kalır”

Kırşehir Belediyesi, Ahi Evran Üniversitesi’nin Bağbaşı Kampüs alanına içine “Çorba Evi” kurarak öğrencileri her sabah çorba ikramında bulunmaya başladı.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ndeki “Çorba Evi”ne giderek hem öğrencilerle bir araya geldi hem de öğrencilerine kendi eliyle çorba ikramında bulundu.

30 Aralık 2021 Perşembe günü Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi (KAEÜ) merkez yerleşkesindeki Yabancı Diller Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu binaları kavşağı ile otobüs durakları karşısında, Belediye tarafından kurulan “Çorba Evi”nde öğrencilere çorba ikramında bulunan Başkan Selahattin Ekicioğlu, öğrencilerle de sohbet ederek derslerinde ve sınavlarında başarılar diledi.

Başkan Ekicioğlu, kampüs alanında yaptığı açıklamada, daha önce planladıkları üniversite öğrencilerine yönelik çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi.

Öğrencilerin özellikle sınav dönemleri başta olmak üzere farklı zamanlarda çorba ikramında bulunduklarını vurgulayan Başkan Ekicioğlu, “Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ne projemizle ilgili müracaatta bulunduk ve Rektörümüz de müsaade etti. Bundan sonra da uygun bulunması halinde sadece sınav dönemi için değil, sürekli kahvaltı türü ve çorba ikramımız olacak. 18 bini aşkın öğrencimiz var burada, bunların yaklaşık 5 binine çorba ikram edeceğiz." dedi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi öğrencileri de Belediyemizin yapmış olduğu uygulamadan duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Ekicioğlu’na teşekkür ettiler.

 (HABER MERKEZİ)