KPSS’ye giren gençlerle buluşan Başkan Ekicioğlu:

“YARINLARIMIZIN UMUDU SİZ GENÇLERİMİZDİR”

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, PEGEM Akademi KPSS Kursu Genel Tekrar Seminerine katılarak gençlerle sohbet etti.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 27 Haziran 2022 Pazartesi günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Muharrem Ertaş Salonunda düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

“Sevgili öğrenciler, gençler… Hepinizin çok iyi bildiği gibi, eğitimde marka kent olan Kırşehir’imiz genel sınavlarda her zaman üstün başarısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Biz, Kırşehir Belediyesi olarak gerek eğitim-öğretim hayatını sürdüren gençlerimize, gerekse de eğitim hayatını tamamlayıp KPSS ile çalışma hayatına atılacak olan gençlerimize sınavlara hazırlık kursları açarak onlara katkı sunmaya çalışıyoruz. Tarih ve kültür şehri Kırşehir’imizde yetişen siz değerli gençlerimizin, ülkede yaşanan zor ekonomik koşullara rağmen kararlılıkla çalışarak sağlıklı bir iş hayatına kavuşmanız ise bizlerin en büyük dileğidir. Bizler de geleceğimizi şekillendirecek olan siz gençlerden aldığımız güç ve enerji sayesinde ilimizi ve ülkemizi daha yaşanılır ve daha özgür bir hale kavuşturmak için çalışmaya devam edeceğiz. Hepinize girecek olduğunuz Kamu Personeli Seçme Sınavında üstün başarılar diliyor sevgilerimi sunuyorum.” (HABER MERKEZİ)