Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, sabahın çok erken saatlerinde kalkarak şehrin muhtelif yerlerinde devam eden Belediye çalışmalarını yerinde görüyor.
Başkan Selahattin Ekicioğlu’nun sabah 06.00’da başlayan denetimlerinin 9.00’a kadar devam ettiği, gördüğü eksiklik ve aksaklıkların kısa sürede çözümlenmesi için ilgili başkan yardımcıları ile daire müdürlerine ilettiği öğrenildi.
Yenice Mahallesi, Uğur Mumcu-Basın Anıtı civarında devam eden asfaltlama, kaldırım, orta refüj ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde takip ederek mahalle halkının görüş ve düşüncelerini dinleyen Başkan Selahattin Ekicioğlu, “Yıllardır mahrum edilen Yenice Mahallemiz Hacı Bektaş Bulvarı Uğur Mumcu Basın Anıtı civarında biten alt yapı çalışmasının ardından asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan kaldırım ve orta refüj ve peyzaj çalışmalarımız da sürüyor. En kısa sürede modern ve güzel bir görünüme kavuşturarak hemşehrilerimize verdiğimiz sözü de yerine getirmiş olacağız” dedi.
Başkan Ekicioğlu, daha sonra Şehir İçi Minibüs Terminali inşaatını yerinde inceledi. 
Eski Pazar yeri olarak bilinen yerde daha önce yapımına başlanan şehir içi minibüs terminali ve otoparkı,  hiçbir yerden finans bulmadan kendi imkânlarıyla yaptıklarını belirten Başkan Ekicioğlu “İller Bankası’ndan ve diğer bankalardan kredi kullanmadan kendi imkanlarımızla yapımına devam ettiğimiz şehir İçi Minibüs Terminalini tamamlayıp halkımızın hizmetine sunma gayretindeyiz” diye konuştu.
Kırşehir Belediyesi’nin başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini de belirten Başkan Ekicioğlu, “14 ayrı mahallede sıralı bir şekilde devam eden çalışmalarla hem alt yapı sorunlarına çözüm üretiliyor hem de yapılan üst yapı çalışmaları ile de kentin daha modern bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.  Müdürlüklerimize bağlı ekiplerimiz şehrimizin alt yapı problemlerine çözüm üretmek ve kentimizi modern bir üst yapıya kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu anlamda şehrimizin birçok mahallesinde yağmurlama drenaj hattı çalışmaları sıralı bir şekilde devam etmektedir. Şehrimizin parklarında ve yeşil alanlarında özellikle sonbahar mevsiminin gelmesi ile birlikte sonbahar temizliği çalışmaları aralıksız devam ediyor. Koronavirüs ile mücadele kapsamında ekiplerimizi dezenfekte, ilaçlama, temizlik çalışmaları da hızla devam ediyor” dedi. 
Başkan Ekicioğlu’nun şehirde devam eden çalışmaları ve projeleri takip edip, şehir merkezinde pek çok esnafı da ziyaret ettikten sonra Belediye’ye geçerek görevine başlaması dikkat çekiyor.  (HABER: BEYHAN BALLI)