Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda mahalle muhtarlarının sorunlarını ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Kırşehir’deki 14 mahallemizin altyapı ve üstyapı sorunlarına çözüm üretiyor, mahallelerimize hizmet veriyoruz. Bu konuda bütün Mahalle Muhtarlarımız ile her zaman istişare içerisinde hareket ediyoruz. Muhtarlarımızın mahalleleri ile ilgili sorunlarını ve taleplerini dinleyerek ve yerinde inceleyerek sorunlara çözüm üretiyoruz. Bugün de yine aynı amaçla Muhtarlarımız ile toplantı gerçekleştiriyor, Muhtarlarımızın mahalleri ile ilgili taleplerini değerlendiriyoruz. Mahalle Muhtarlarımız ile sık sık bir araya gelerek taleplerini dinleyip, sorunlara çözüm getireceğiz” dedi.
Ardından muhtarlar, mahallelerinin sorunlarını, vatandaşların istek ve taleplerini dile getirerek, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nun çözümü konusunda destek istedi.
Başkan Ekicioğlu, Başkan Yardımcıları ile ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi ve bundan sonra da muhtarlarla sık sık bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunacaklarını kaydetti. (HABER MERKEZİ)