Kırşehir’de, Şerafettin Uğurlu tarafından 4 ay önce alınan gazoz firması reklam yüzünü de belirledi.
Evinin camında otururken düğünü öncesi çektirdiği fotoğrafla şehrin gündeminde yer alan Kadir Çoban, Özbağ Gazozu'nun reklam yüzü olmasından ötürü mutlu olduğunu söyledi.
Çoban, “Düğünüm vardı. Evimin balkonunda don gömlek otururken çekilen fotoğrafım kullanıldı. İnsanlar, sosyal medyadan beni görüp geliyor. Fotoğraf çektiriyor. Gazoz firması sahibi benim arkadaşım. Hayırlı olsun. Esnafta vatandaşta gazozu tercih ediyor. Gazozun her türlü dönüşü bizlere de oluyor” dedi.
Fotoğrafı çektirdiği balkonun yanında da tekel bayi işletmesi yapan Çoban, reklam yüzü olduktan sonra da hayatında değişikliklerle karşılaştı.
Şehrin bir çok noktasında billboardlarda yer alan Kadir Çoban, Özbağ Gazozu'nun reklam yüzü olmasından sonra Türkiye'nin bir çok noktasında gerek telefonlarla gerekse bizzat gelerek vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çoban, "Özbağ Gazozu'nun sahibi Şerafettin Uğurlu ile yaklaşık 30 yıllık bir geçmişimiz mevcut. Kendisini çok severim. Allah razı olsun oda beni sever ve sayar. Gazoz firmasına ekran yüzü arıyormuş. Benimde çocuğumun düğünü öncesi don gömlek bir vaziyette evimin camında oturuyordum. Şu ekonomik durumda nasıl düğün yapılır. Ne olacak nasıl olacak derken kara kara düşünüyordum. O sırada bir arkadaşım resmimi çekmiş. Çocuğun düğünde de takım elbiseli fotoğrafımla birlikte birleştirerek beni sosyal medyalarda paylaşmış. Şerafettin kardeşim ise benim fotoğraflarımla Özbağ Gazozu'na reklam yüzü olarak tercih etmiş. Bir gün sabah bi uyandım. Kırşehir'in cadde ve sokaklarında billboardlarda ben varım. Çok şaşırdım. Telefonlarım susmadı. Gelenin gidenin haddi hesabı yoktu. Şehir dışından bile benimle resim çekinmeye gelmişler. Çok fazla olumlu tepkiyle karşılaştım. Reklamdan dolayı Şerafettin Uğurlu'ya çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Özbağ Gazozu'nun Umut Şirketler Grubu bünyesine geçtiğinde Umut Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Uğurlu şu ifadelere yer vermişti:
“Kırşehir Halkı’na yıllardır farklı alanlarda hizmet veriyoruz ve bu alanları genişletiyor, hizmetlerimizi arttırarak büyümeye devam ediyoruz. Böylelikle ekonomimize canlılık katmayı hedefliyoruz. Esnaf kardeşimizi destekliyoruz. Babadan-oğula, dedelerimizin de babalarımızın da içtiği, hatta bizlerin de severek tükettiği gazozları çocuklarımıza yansıtmak ve yerli üretimini desteklemek amacıyla yerli gazozlarımızı destekliyoruz. Özbağ Gazozu’nun tadının damaklarda kalması nedeniyle yıllardır halkımızın vazgeçilmez içeceği haline geldi. Gönül rahatlığı ile içebileceğiniz Özbağ Gazozu’nu Umut Şirketler Grubu güvencesiyle tüketebilirsiniz.”
Yerli ve milli olan Özbağ Gazozu’nu yabancı firmalara vermemenin gururu içerisinde olduklarını bildiren Başkan Uğurlu, yurt dışına ihracatlarının da olacağını ifade etti.
Türkiye’nin farklı illerine de bayilik vereceklerini söyleyen Başkan Uğurlu, gazoz çeşitliliğini de ileriki dönemlerde arttırmayı planladıklarını bildirdi. (HABER MERKEZİ)