Diyanet-Sen İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla İl Müftüsü Mehmet Yaman'ı makamında ziyaret etti.
Diyanet-Sen İl Başkanı Mehmet Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Müftüsü Mehmet Yaman’ı makamında ziyaret ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı.
Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Müftü Yaman, Diyanet-Sen İl Başkanı Mehmet Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
         Diyanet-Sen Kırşehir İl Başkanı Mehmet Öztürk yaptığı açıklamasında; “Bu hafta fedakâr din görevlilerimizin toplum açısından öneminin ve yaşadıkları sıkıntıların dile getirildiği bu konularda farkındalık oluşturulan bir hafta olarak kutlanmalıdır” dedi.
Başkan Öztürk, “Toplumumuzda temel insani ve ahlaki değerlerin yaşamasına, toplumumuzun manen yükselmesine önemli katkılar sağlayan, camilerimizin inşa ve imarında rol alan, dünyevi bir karşılık beklemeden büyük fedakârlıklarda bulunan, samimi davranış ve güler yüzleriyle gönüllerini bütün insanlara açan, hikmet dolu sözleri, dinlendirici hoş sohbetleriyle büyük, küçük herkesin gönlünü kazanan ve görev mahallerinde büyük azim ve gayretle dini hizmetleri en güzel bir şekilde sunmaya gayret eden Din Görevlilerimize karşı son zamanlarda bazı medya kuruluşlarında ve sosyal medya mecralarında yapılan saldırıları kınıyor bu tür haksız saldırıların bir daha yaşanmaması temenni ediyorum” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)