Demokrasi ve Atılım Partisi Kırşehir İl Başkanı Metin Atabey, Kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Mübarek Kurban Bayramı’nın vatanımıza, milletimize ve tüm vatandaşlara;  barış, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini dileyen Başkan Metin Atabey, yayınladığı bayram mesajında şunları ifade etti:
“Toplumsal hayatımızın simgeleşen günlerinden biri olan ve insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı dini bayramlarımız, insanlar arasında sevgi, saygı, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının pekiştiği, geleceğe dönük iyimserliklerin canlandığı, kişisel dargınlık ve kırgınlıkların bir kenara bırakılarak unutulduğu özel günlerdir. İslam Âleminin büyük bir coşku ve heyecanla kutladığı, maneviyatın, duanın, paylaşmanın, dayanışmanın, birliğin ve beraberliğin en belirgin şekilde yaşandığı kurban bayramlarının bir yenisini daha yaşayacak olmanın mutluluğunu ve huzuru içerisindeyiz.  Dünyada ve ülkemizde uzun süredir yaşanan Covid-19 salgını sebebiyle zor bir dönemden geçiyoruz. Hem kendimizin hem de sevdiklerinizin sağlığı için maalesef bu bayramda da büyüklerimizin ellerini öpemeyeceğiz, küçüklerimizin yanaklarından öpüp, kucaklayamayacağız. Umarız ki bu zorlu pandemi süreci biran önce biter ve yine eskisi gibi bayramlarımızı büyük bir sevinç ve coşkuyla kutlayabiliriz.
DEVA Partisi Kırşehir İl Başkanlığı olarak, Mübarek Kurban Bayramının vatanımıza, milletimize ve tüm vatandaşlarımıza;  barış, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, sevgi ve saygılarımızı sunarız. Hep birlikte nice bayramlara.” (HABER: BEYHAN BALLI)