MEDAŞ’ın altyapı çalışmaları nedeniyle bozduğu kaldırım ve yollar kırık dökük!

Demir direkler dikildi, beton direkler sökülmedi!

MEDAŞ’ın şehrimizin çeşitli mahallerinde elektrik hatlarını yer altına alma çalışmaları sürerken, bazı mahalle, cadde ve sokaklar yenilendi, ancak eski beton direkler kaldırılmadı. Hatlar yeraltına alınırken, sokak lambalarının bazıları yanıyor, bazıları yanmıyor.
MEDAŞ’ın elektrik hatlarını yeraltına alması nedeniyle bozulan cadde, sokak ve kaldırımların yaklaşan kış mevsimi öncesi düzenlenmesi ya da yenilenmesi gerektiğini belirten mahalle sakinleri, bu konuda Kırşehir Belediyesi ile MEDAŞ yetkililerini uyardılar.
Her gün yüzlerce kişinin gelip geldiği Yenice Mahallesi’ndeki çalışmalardan bıktıklarını, toz ve topraktan kapı ve pencerelerini açamadıklarını belirten mahalle sakinleri altyapı çalışmaları biten kaldırım ve yolların düzenlemesi gerektiğini ifade ettiler.
MEDAŞ’ın titizlikle sürdüğü ve milyonlarca lira yatırım yaparak elektrik haklarını yeraltına alması mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanırken, işi yapan müteahhit firmanın kırıp döktüğü kaldırım ve yolları eski haline getirmeden bırakması dikkat çekiyor. (HABER: BEYHAN BALLI)