Vali Akın’dan yeni yıl mesajı:

Daha büyük hedeflere ulaşmak için şevk ve heyecanla çalışmalıyız”

Vali İbrahim Akın, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

2021 yılının milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyen Vali Akın, mesajında şunları ifade etti:

Acısıyla tatlısıyla, sevinç ve üzüntüleriyle 2021 yılını geride bırakırken güzel beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşıyoruz.

“Ulaştığımız her yeni yıl bizim için birer dönüm noktasıdır. Nitekim yeni yıla girerken kendimiz, sevdiklerimiz ve ülkemiz için yaptıklarımızı değerlendirme, yaşanan tecrübeler ışığında hayatımızı gözden geçirme ve hedeflerimizi belirleme imkânı buluyoruz.

“Bizler de yeni yılda, ilimizin her yönüyle modern bir kent haline gelmesi, Kırşehirli hemşerilerimize hızlı ve kaliteli hizmeti sunmanın yanında ülkemizin var olan potansiyelini daha yükseklere taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Zira elde ettiğimiz başarılar bizim için hiçbir zaman yeterli olmamalı, daha büyük hedeflere ulaşmak için şevk ve heyecanla çalışmalıyız.

“Kamu kurum ve kuruluşlarımız, sivil toplum örgütlerimiz ve milletimizin tüm kesimlerinin ortak bir irade ortaya koyarak üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesiyle birlikte 2022 yılının ülkemiz ve ilimiz için daha güzel bir yıl olacağına inanıyorum.

Çünkü birlik ve beraberliğimiz bizim en büyük gücümüzdür. Bu birlik ruhunun yeni yılda da devam edeceğine, enerjimizi, zamanımızı ve potansiyelimizi en verimli şekilde kullanacağımıza olan itimadımız tamdır.

“Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın tüm insanlığa huzur, mutluluk, sağlık ve barış getirmesi dileklerimle, başta Kırşehirli hemşehrilerim olmak üzere milletimizin yeni yılını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)