AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli:
“Cumhuriyetimizin 98. yılını
kutlamanın haklı gururunu ve 
eşsiz mutluluğunu yaşıyoruz”

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve eşsiz mutluluğunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Mustafa Kendirli, yayınladığı kutlama mesajında şunları ifade etti:
“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ediyorum. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyerek kuruluşunu ilan ettiği Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümünü kutlamanın haklı gururunu ve eşsiz mutluluğunu yaşıyoruz.  Bu mutlu günde İstiklal Harbimizin kahramanlarını, Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Türkiye Cumhuriyetini payidar kılmak için canını veren tüm şehitlerimizi tazimle anıyorum.
“Türkiye Cumhuriyeti, kuruluşundan bugüne demokratik atılımları, tüm engellemelere rağmen gelişen ekonomisi, güçlü ve caydırıcı ordusu ve fedakar vatandaşlarıyla 100’üncü yaşına, 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemektedir. 
“Güçlü ve Büyük Türkiye” ideallerimizden sapmadan, Cumhuriyet rejiminin kazanımlarını her alanda en iyi şekilde kullanarak demokrasimizi güçlendirmekte, ülkemizin kalkınma hamlelerine her geçen gün yenilerini eklemekteyiz. 
“Aziz Milletimiz de Cumhuriyetine, demokrasisine ve milli iradesine her zamankinden daha fazla sahip çıkarak, yurt içindeki ve yurt dışındaki Türkiye düşmanlarına karşı bir ve beraber durarak ülkesine diz çöktürmek isteyenlere aman vermemektedir.
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz 2023 hedeflerine, 2053 ve 2071 vizyonlarına doğru hızla yol alırken, bizler de Liderimiz Sayın Erdoğan’ın yanında yer alacak, yorulmadan, şevkle, azimle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemize diz çöktürmek isteyen Türkiye düşmanlarının tehditlerine, yalanlarına, algı operasyonlarına geçit vermeyecek, Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için canla başla mücadeleye edeceğiz.  Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Kırşehirli hemşehrilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)