TESK Başkanı Bendevi Palandöken:

“Cumhurbaşkanımız hep esnaf 
ve sanatkarımızın yanında oldu”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı 2021 UNESCO Ahi Evran Anma Yılı-Ahi Evran İzinde Esnaf Buluşması'nda konuşan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Dünyayı saran virüsten etkilenen esnaf ve sanatkarların hep yanında olarak destek verdiğini açıkladı. 
Kırşehir Cacabey Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken de böyle mübarek bir günde Kırşehirliler ve Ahiliğe gönül verenlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımından dolayı da ayrı bir mutluluk duyduğunu vurgulayan Palandöken, "Dünyayı saran virüs, orman yangınları, sel felaketlerinde her zaman dimdik duran, esnaf ve zanaatkarı her konuşmasında ihmal etmeyen Sayın Cumhurbaşkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Her zaman umudumuz oldu. Karamsar günler görsek de hep yanımızda oldu. Az, çok demeden esnaf ve sanatkara destek verilmesi için talimatlar verdi." diye konuştu. (KIRŞEHİR, AA)