Belediye Temizlik ekipleri temiz bir Kırşehir yaratmak için gece-gündüz çalışırken, bazı art niyetli kişiler “Belediye’yi temizlik yapmıyor!” gibi göstermek için çaba harcıyor!

ÇÖPLER SOKAĞA ATILIYOR, BELEDİYE SABOTE EDİLİYOR!

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Bu şehir hepimizin, kim çöpleri cadde ve sokağa atıyor, çevreyi kirletiyorsa uyarmalıdır”

Kırşehir’de bazı mahalle, cadde ve sokaklarda kimliği belirsiz kişi ya da kişiler çöplerini rastgele saatlerde sokağa atıyor, çöp konteynırlarını devirip, çöplerin sağa-sola yayılmasına neden oluyor.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, temiz ve sağlıklı bir şehir için çaba harcarken, bazı kişilerin belediyeyi ve kendilerini adeta sabote ederek, çöpleri belirlenen saatler dışında cadde ve sokaklara bıraktıklarını, hatta çöp konteynerlerini devirerek çevreyi kirlettiklerini söyledi.
Belediye Temizlik ekiplerinin temiz bir Kırşehir yaratmak için gece-gündüz çalıştıklarını, ancak bazı art niyetli kişilerin “Belediye’yi temizlik yapmıyor!” göstermek için çaba harcadıklarını görmekten üzüntü duyduklarını ifade eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Biz şehrimizin daha temiz ve sağlıklı bir kent olması için çaba harcarken, temizliğe büyük önem verirken, ne yazık ki bazı art niyetli kişiler çevreyi kirletiyor. Bu konuda gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Belirlenen saatler dışında çöp toplama alanlarına çöp bırakanlar ile çöp konteynırlarını devirip, çöplerin sağa-sola dağılmasına neden olanlar hakkında gerekli işlemleri yapacağız. Ancak halkımızın da bu konuda bizlere yardımcı ve destek olmalarını istiyoruz. Bu şehir hepimizin, kim çöpleri cadde ve sokağa atıyor, çevreyi kirletiyorsa uyarmalıdır. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz, bu şehir hepimizin. Temizlik imandan geliyor. O halde herkes şehrimizi kendi evi gibi temiz tutmalıdır” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)