CHP Kırşehir Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonunda Kırşehir Baro Başkanlığı’na seçilen Onur Çanta’yı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.
CHP İl Başkanı Ecz. Baran Genç,  Kırşehir Milletvekili Dr. Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile İl Genel Meclisi Üyesi Bayram Altuntaş'la birlikte Kırşehir Barosu Bakanlığına seçilen Av. Onur Çanta'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, görevinde başarılar dilediler.
Ziyarette Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Barosu’nun yeni Başkanı Onur Çanta’ya günün anısına bir plaket vererek, başarılar diledi. 
Bilindiği üzere Kırşehir Barosu’nun genel kurulu 9 Ekim 2021 tarihinde yapılmış ve Mehtap Karaburçak Tuzcu'nun aday olmadığı seçimler sonunda başkanlığa Onur Çanta seçilmişti. 
Kırşehir Aşıkpaşa Spor Salonu'nda gerçekleştirilen baro seçimlerine tek aday ve tek listeyle gidilmiş ve seçimde 129 oy alarak başkanlığa Onur Çanta seçilirken Baro Yönetim Kurulu; Şahin Dağıstan, Ümit Tosun, Emre Eren, Barış Var, Murat Dalgalı, Banu Köksal Veyisoğlu, Kayhan Kurt ve Cansu Yılmaz'dan oluşurken,  Ahmet Emin Güneş, Yücel Yılmaz ve Mehtap Karaburçak Tuzcu da Üst Kurul Delegesi olmuşlardı.  (HABER: BEYHAN BALLI)