Kırşehir Akçakent Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ceyhan Yıldız, Kırşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirildi.
1971 yılında Kırşehir'de doğan Ceyhan Yıldız, orta ve lise öğrenimini Kırşehir’de tamamladı. Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olan Yıldız, meslek hayatına 1999 - 2002 yıllarında Halk Bankası Kırşehir Şubesinde Kambiyo- Krediler ve Mevduat servisi memuru olarak başladı.
2002 - 2003 yıllarında Kırşehir Valiliği'nde İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğünde VHKİ görevlerini yerine getiren Yıldız, 2003-2012 yıllarında Kırşehir Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü şefi olarak görevini sürdürdü. 2012-2018 yıllarında Akçakent Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Birlik Müdürlüğü ve Saymanı olarak görevini sürdüren Yıldız, 2018-2020 yılları arasında Akçakent Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürütürken, Kırşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve Yazı İşleri Müdürlüğü'ne atandı.
Kırşehir halkının yardımsever, çalışkan ve üreten bir devlet memuru olarak tanıdığı, aynı zamanda Kırşehir ilimizde Hollandaca Yeminli Tercümanlığı yapan ve 2020 yılı Mayıs ayında Kırşehir Belediyesi Dış İlişkiler ve Yazı İşleri Müdürlüğü'ne getirilen Yıldız evli ve üç çocuk babası.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak yeni görevinde kendisini tebrik eder başarılar dileriz. (HABER: BEYHAN BALLI)