Kırşehir’de uzun yıllar Milli Eğitim Müdür yardımcılığı yapan, bir süre de Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra emekliye ayrılarak Kırşehir Bil Koleji Genel Müdürü olan Mustafa Çelik ile Olcay Çelik'in kızları Dr. Gökçe Çelik ile Gürsel ve Rabia Kara’nın oğulları Dr. Hüseyin Kara ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi.
Kelebek Düğün Salonu'nda gerçekleşen görkemli düğüne Vali İbrahim Akın, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan, daire Müdürleri ve kalabalık davetli topluluğu katıldı.
31 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleşen düğünde Gökçe-Hüseyin Kara çiftinin nikâhını Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci kıyarken, Vali İbrahim Akın, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Aslan da şahit oldu.
Vali İbrahim Akın, evlenme cüzdanını verirken, mutluluklar diledi.
“Kırşehir Çiğdem” Gazetesi olarak 1 Eylül 2018 tarihinde Kayseri İdeal Düğün Salonu'nda yapılan düğünle dünya evine giren, Yozgat Şehir Hastaneleri’nde doktor olarak görev yapan Gökçe-Hüseyin Kara çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Çelik ve Kara ailelerini tebrik ederiz. (HABER: SALİH GÜNER)