AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli:

“Büyük Zaferimizin 99. 
Yıldönümünü kutlamanın 
onur ve gururunu yaşıyoruz”

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, 30 Ağustos Zaferi’nin 99. Yıldönümünü bir mesajla kutladı.
Türk Milleti’nin bağımsızlık ve özgürlük için verdiği mücadelenin timsali olan 30 Ağustos Zaferi’nin tüm mazlum milletlere örnek olduğuna dikkat çeken Milletvekili Mustafa Kendirli, bayram mesajında şunları ifade etti: 
“Bayram Bugün, aziz milletimizin Kurtuluş Savaşı’nı başarıyla neticelendirip Anadolu’nun ebedi Türk yurdu olduğunu tüm dünyaya bir kez daha gösterdiği ve Cumhuriyetimizin kuruluşunu müjdelediği Büyük Zaferimizin 99. Yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.
“Tarih boyunca karşılaştığı bütün engelleri birlik ve beraberlik içinde, kararlı duruşuyla aşan aziz milletimiz bugün de istiklalimizi tehdit eden dış güçler ve onların içerideki uzantıları olan şer odaklarına aynı kararlılıkla cevap vermekten asla çekinmemiştir. 26 Ağustos 1922’de başlayıp 30 Ağustos’ta sonuçlanan Büyük Taarruz, en zor şartlarda milletimizin yeniden dirilişinin, ayağa kalkışının ve geleceğine sahip çıkışının bir destanı olmuştur. Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük için verdiği mücadelenin timsali olan 30 Ağustos zaferi tüm mazlum milletlere örnek olmuştur. Tarihte yeniden ve daha güçlü bir biçimde yer almamızı sağlayan Kurtuluş Savaşı, ulusumuzun bağımsızlığına ve özgürlüğüne olan tutkusunu simgeleyen eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Aziz milletimiz bu şanlı zafer ile kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir.
“Bu vesileyle Ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 99'nci yıldönümünde, bu uğurda mücadele eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)