KESOB Başkanı Bahamettin Öztürk:

“Büyük zaferi bir bayram 
olarak kutlamanın gurur 
ve coşkusunu yaşıyoruz”

    
Kırşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk (KESOB) 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutluma mesajı yayınladı.
“Birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi korumak ve Ülkemizi Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır” diyen Başkan Bahamettin Öztürk, mesajında şunları ifade etti:
“Türk Milletinin varoluş iradesinin, gücünün tüm dünyaya bir kez daha gösterildiği 30 Ağustos Zaferinin 99. yıldönümünde, bu büyük zaferi bir bayram olarak kutlamanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz.
“Milletimizin hürriyet ve bağımsızlık fikrinin ölmez bir abidesi olarak tarihteki yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramı, aynı zamanda bağımsız yaşamak isteyen birçok ulusa da yol göstermiştir. Milletimizin makûs kaderini değiştirmiş olan bu zafer ile Türk milleti hiçbir şekilde vatanın bütünlüğünden, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, milli birlik ve beraberlik şuuru içinde sonsuza kadar hür, bağımsız ve onurlu bir şekilde yaşayacağını bütün dünyaya ispat etmiştir. 
“Bugün böylesi şanlı bir tarihin mirasçıları olan bizlere düşen en önemli görev; geçmişimizden aldığımız güç ve cesaretle geleceğimize bakmak, birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi korumak ve Ülkemizi Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaştırmaktır.
“Bu duygu ve düşüncelerle, bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutuluyor, bu zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla yâd ediyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)