rasim

Şehrimizde pazarcılık ve balıkçılık yapan Rasim K. henüz belirlenemeyen bir nedenle tabanca ile intihar ederek yaşamına son verdi.
Edinilen bilgiye göre, Rasim K. önceki gün sabah saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi içindeki hal binası önünde henüz belirlenemeyen bir nedenle tabanca ile intihar etti. Silah sesini duyan bölgedeki esnaflar ve arkadaşları polis ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istediler. Ağır yaralı olarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan üç çocuk babası Rasim K. hayatını kaybetti.
Kırşehir’in tek balık lokantası sahibi olan, çalışkanlığı ve dürüstlüğü bilinen Rasim K.’nın borçlarını ödeyemediği için bunalıma girdiği ve bu nedenle canına kıydığı iddia edilirken, Kırşehir Cumhuriyet Savcılığı olaya el koydu, soruşturmayı sürdürüyor.
Bir yıl önce de kardeşini trafik kazasında kardeşini kaybeden ve bu nedenle kardeşinin de çocuklarının bakımını üstlenen Rasim K.’nin intiharı ailesini ve sevenlerini üzerken, cenazesi otopsi için Adil Tıp Kurumu’na gönderildi.