Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulunda bir hemşerimizin adı var…

BÜLENT OZAN’IN BÜYÜK BAŞARISI

Kırşehir il genelindeki binlerce süt ve besi üreticisine verdiği destek ve çalışmayla ilimiz ve ülkemiz ekonomisine büyük katkılar sağlayan Kırşehir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bülent Ozan, Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu’na girdi ve Kırşehir için çalışmalarını üst düzeyde gerçekleştirme girişiminde bulundu. 
Dik duruşu ve emektar kişiliği ile ön planda olan Başkan Bülent Ozan’ın çalışmaları diğer illerin merceğinde ve takdirinde olması sonucu dikkat çekerken, İç Anadolu Bölgesi’ndeki birliklerin ortak kararı ve daveti üzerine Merkez Birliği seçiminde Bülent Ozan'ın bulunduğu liste seçimi kazanarak ilimiz hayvancılığının sorunları çözüme kavuşmaya bir adım daha yaklaştı. 
Türkiye bazlı merkezi yönetim kuruluna giren Kırşehir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı hemşehrimiz Bülent Ozan’ı kutluyor; Başkanımıza üreticilere ve üretime kattığı değerler için teşekkür ediyoruz. 
Bu arada Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Yönetim Kurulu’nun yeni üyelerinin bugün Ankara’da bir araya gelerek görev bölümü yapacağı öğrenildi. Dileğimiz hemşehrimiz Bülent Ozan’ın da yönetim kuruluna girmesi.  (HABER: BEYHAN BALLI)