Kırşehir ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin genel kurulu yapıldı 

BÜLENT OZAN GÜVEN TAZELEDİ

Kırşehir hayvancılığına eşsiz katkılar sunarak üretimi ve üreticiyi her koldan destekleyen Başkan Bülent Ozan güven tazeleyerek yeniden Kırşehir ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlığına seçildi. 
İlimiz hayvancılığına ciddi bir emek vererek üreticilerin sorunlarına sağlam ve gerçekçi çözümler sunan, çalışkanlığı ile elinden geleni ardına koymayarak üreticinin derdine derman olan Başkan Bülent Ozan’a Kırşehir’den tam not geldi. 
Türkiye’nin önde gelen Birlikleri arasında bulunan Kırşehir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 5. Olağan Genel Kurulunu Neşet Ertaş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Emek ve alın terinin gücü doğrultusunda hızlı bir büyüme eğilimi gösteren Birliğin çalışmalarından memnun olan üyeler, Başkan Bülent Ozan’a olan güvenini bir kez daha dile getirdi. 
Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Kamil Özcan ve Kırşehir il Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen katılımıyla gerçekleşen genel kurul neticesinde Kırşehir ili Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyeleri Başkan Bülent Ozan’a memnuniyetini belirterek bundan sonraki çalışmalara yönelik istek ve taleplerini sundular. (HABER: BEYHAN BALLI)