Belediye Başkanı Ekicioğlu’ndan bayram mesajı:

“Bu bayramı koranavirüs tehdidi altında idrak ediyoruz”

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir halkının bayramını kutlarken, koranavirüs uyarısında bulundu.
Bütün vatandaşları sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet etmeleri çağrısı yapan Başkan Ekicioğlu, yayınladığı bayram mesajında şunları ifade etti:
“Millet olmanın en önemli özelliklerinden biri de sevinçte ve hüzünde birlikte hareket edebilme, bütün bir toplumun aynı duyarlılığı hissedebilmesidir. Bayramlar; bu birlikteliği, bütünlüğü, kardeşliği ve barışı daha da kuvvetlendirmekte, yaşadığımız zor günleri bir nebzede olsa unutturmakta, umudu yeşertmektedir.
“Bayramlar; aynı zamanda, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Ancak bu Kurban Bayramı’nı ne yazık ki hala geçmemiş olan Korona virüs tehdidi altında idrak edeceğiz. Kurban Bayramı’nda siz kıymetli vatandaşlarımızdan sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymanız konusunda hassasiyet göstermenizi özellikle rica ediyorum. Hep birlikte mücadele vererek, sağlıklı ve güzel günlere bir an önce kavuşacağız. İnsanlığın zor günler geçirdiği bu zamanlarda bir ve beraber olmamızın, tüm sorunlarımızı çözmenin en önemli aracı olacağına duyduğumuz inançla gelecek güzel günlere bakıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve yurttaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı ve huzurlu nice Bayramlar diliyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)