Kırşehir Ticaret Borsası tarafından ilimiz hayvancılığı ve tarımının gelişmesi için Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüz hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 Adet Kango cinsi araç tahsis edildi.
Ticaret Borsası tarafından iki ay süre ile kiralanarak İl Müdürlüğüne verilen hizmet aracını İl Müdürlüğü Veteriner Hekimleri, küpe, aşı ve tarım ve hayvancılığın gelişmesi için kullanılacak.
İl Müdürlüğüne iki ay süre ile tahsis edilen araç konusunda Kırşehir Ticaret Borsasına teşekkür eden İl Müdürümüz Kenan Şahin, “İlimizde 245 bin büyük baş, 257 bin küçükbaş ve 1 milyon kanatlı hayvan bulunmaktadır. Küpe affından ve aşı kampanyalarından dolayı Veteriner Hekimlerimiz yoğun bir mesai yapmaktadır. Şuanda Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü ekiplerimiz bir yandan hayvanları küpeler iken, bir yandan da E.Coli, Şap ve brusella S19 aşısı yapmaktadır. Bundan dolayı da araç eksikliği çektiğimiz günlerde Kırşehir Ticaret Borsası iki ay süre ile araç kiralayarak 60 gün süre ile İl Müdürlüğümüz hizmetine vermiştir. Bu örnek ve duyarlı davranışlarından dolayı Şehrimizin Hayvancılık konusunda lokomotifi olan Kırşehir Ticaret Borsası Başkan, Yönetim Kurulu ve tüm çalışanlarına kurumum adına teşekkür ederim” dedi. (HABER MERKEZİ)