Yeni lezzetlerini, yeni vizyon, yeni personel ve kaliteli hizmetle birleştiren 

BOLU ET MANGAL KIRŞEHİR’DE BÜYÜK BİR KATILIMLA AÇILDI

Kırşehir’de kısa süre önce Sağlık-Sen Başkanı Yasin Yücesan’ın oğlu işadamı Mimar Hüseyin Berk Yücesan tarafından satın alınan ve baştan aşağı yenilenen Bolu Et Mangal Restoran el değiştirerek Cuma günü büyük bir katılımla yeniden açıldı.
Açılışa, AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, CHP Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, İl Genel Meclis Başkanı Şaban Çelik, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal, CHP İl Başkanı Baran Genç, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, Özel İdare Genel Sekreteri Kurtuluş Yılmaz, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Mucur Belediye Başkanı Atılgan Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Ali Bulut, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yahya Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Yılmaz başta olmak üzere pek çok oda ve dernek başkanı, daire müdürü ile çok sayıda davetli katıldı.
Gıda mühendisleri gözetiminde kalitesiyle, yeni lezzetler, yeni vizyon, yeni personel ve kaliteli hizmetle birleştiren ve dualarla açılan Bolu Et Mangal Restoran’ın Kırşehir’in yüz akı olarak hizmet vermesini diliyoruz. (HABER: BEYHAN BALLI)