CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan: 
“Bir ulus işgal altındaki ülke 
topraklarının büyük bir zaferle 
kazanıldığını dünyaya göstermiştir “

CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
30 Ağustos Zaferi’nin bir milletin egemenliğini ve bağımsızlığını almak için her koşulda ülke topraklarının kazanılabileceğini tüm dünyaya sergileyen ve benzeri olmayan büyük, önemli bir kurtuluş mücadelesi örneği olduğuna dikkat çeken Milletvekili Metin İlhan, yayınladığı mesajda şunları ifade etti:
“Ulusun, kurtuluş mücadelesi adına tüm azmi ve kararlılığı ile ortaya koyduğu inanç, her bir köşesi işgal altındaki ülke topraklarının büyük bir zaferle kazanıldığını dünyaya göstermiştir.  Ülkenin bağımsızlığını tekrar elde etmesinde, Ulu Önder Mustafa Kemal'in önderliğinde yürütülen ve sonuna kadar kararlılıkla verilen mücadele, ulusun gücünü ve zaferini gözler önüne sermiştir. 
30 Ağustos Zaferi, bir milletin egemenliğini ve bağımsızlığını almak için her koşulda ülke topraklarının kazanılabileceğini tüm dünyaya sergileyen ve benzeri olmayan büyük, önemli bir kurtuluş mücadelesi örneğidir. Ulusun, işgal altındaki toprakların kurtarılması ve özgürlüğü adına birlik ve beraberlik inancıyla ortaya koyduğu azmin zaferidir. Bir arada ve dayanışma içerisinde olarak ulusun hürriyetini ve ülkenin bağımsızlığını korumak adına tarihte olduğu gibi her daim aynı kararlılık ve güçle azmin sürdürüleceğine duyduğum inançla ülke topraklarını işgal altından kurtaran ve mücadelenin zaferle sonuçlanmasına önderlik eden başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum.” (HABER: BEYHAN BALLI)