Basın İlan Kurumu (BİK) Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli ve Yardımcısı Buğra Atılgan Cuma günü Kırşehir’e gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Kırşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül ile İcra Müdürü Mehmet Aydın Coşkun’u makamlarında ayrı ayrı ziyaret ederek Basın İlan Kurumu’nun faaliyetleri hakkında bilgiler veren BİK Ankara Şubesi Müdürü Murat Yürekli, 1 Eylül 2020 tarihinden itibaren Kırşehir’deki gazetelerin de kurumlarına bağlandığını, Kırşehir il genelindeki tüm ilanlara kendilerinin aracılık ettiğini anlattı.
Daha sonra Kırşehir’deki yayınlanan gazeteleri ayrı ayrı ziyaret eden Basın İlan Kurumu Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli ve Yardımcısı Buğra Atılgan saat 12.00’de gazetemiz “Kırşehir Çiğdem”e geldiler.
Gazetemizin Şirket Müdürü ve Genel Yayın Koordinatörü Salih Güner ile Yazı İşleri Müdürü Beyhan Ballı’dan “Kırşehir Çiğdem”in yayınları hakkında bilgiler alan Yürekli ve Atılgan, kendilerine yöneltilen çeşitli soruları da yanıtladılar.
Basın İlan Kurumu’nun 1 Eylül 2020 tarihinden itibaren Kırşehir’deki tüm resmi ilanların, birlik ve kooperatiflerin ilanlarına kurumlarının aracılık ettiğini ifade eden BİK Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli, kurumları da ziyaret ederek yasanın amir hükmü hakkında gerekli bilgileri verdiklerini, bundan sonraki zaman içinde de sık sık Kırşehir’e gelerek hem gazeteleri, hem de kurum ve kuruluşları ziyaret ederek önümüzdeki süreçte yaşanabilecek sorunların en asgari düzeye ineceği inancında olduklarını söyledi.
BİK Ankara Şube Müdürü Murat Yürekli ve Müdür Yardımcısı Buğra Atılgan, daha sonra diğer gazeteleri, Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret ettikten sonra şehrimizden ayrıldılar. (HABER: BEYHAN BALLI)