Başkan Ekicioğlu: “Ramazan Ayı yaşamın her alanındaki zorluklara ve olumsuzluklara karşı toplumsal dayanışmayı da en üst seviyelere çıkaran bir aydır”

Kırşehir Belediyesi’nin Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında ilki Kındam’da, ikincisi Kervansaray Mahallesi’nde gerçekleştirilen programın ardından, 6 Nisan 2022 Çarşamba günü de Nasuhdede Mahallesi’ndeki Nasuhdede Parkı alanında Ramazan ayı etkinliği gerçekleştirildi.

Ramazan ayı nedeniyle Kırşehir Belediyesi de Ramazan ayı ruhuna uygun geleneksel etkinlikleri bu yıl 14 ayrı mahallede düzenliyor. Mahallelerde vatandaşlarla birlikte olmanın ve Ramazan Ayı ruhunu birlikte yaşamanın önemine değinen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan programların 14 mahalleyi kapsayacak şekilde sunulacağını ifade etti.

Ramazan Ayının yaşamın her alanındaki zorluklara ve olumsuzluklara karşı toplumsal dayanışmayı da en üst seviyelere çıkaran bir ay olduğunu belirten Başkan Ekicioğlu, açıklamasında şunları söyledi:

“Ramazan ayı sadece bir oruç ayı, sadece bir nefis terbiyesi ayı değildir. Yaşamın her alanındaki zorluklara ve olumsuzluklara karşı toplumsal dayanışmayı da en üst seviyelere çıkaran Ramazan ayında Kırşehir Belediyesi olarak 14 mahallemizde mahalle sakinlerimizle buluşarak birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunda tüm mahallerimizde programlarımızı hayata geçirerek hemşehrilerimizle buluşacağız.” (HABER MERKEZİ)