Kırşehir Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan ‘’Daha Yeşil Bir Kırşehir İçin, Geleceğimizi Hep Birlikte Yeşertelim’’ kampanyası bu yıl da devam ediyor. 
Kampanya çerçevesinde 28 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’de Kırşehir-Ankara yolu üzeri 6. Km’de bulunan arazide fidan dikme etkinliği düzenlenecek. Kırşehir Belediyesi önünden ücretsiz servislerin kaldırılacağı fidan dikme etkinliği fidan dikiminin yanı sıra çeşitli sürpriz etkinlikler ile devam edecek.
Yarın yapılacak fidan dikimine bütün Kırşehir halkını davet eden Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Kırşehir Belediyesi olarak geçen yıl ilk kez ‘Daha Yeşil Bir Kırşehir İçin, Geleceğimizi Hep Birlikte Yeşertelim” sloganı ile fidan dikme etkinliği gerçekleştirmiştik. Bu yıl ikincisini 18 Ekim Cumartesi günü yapacağız. Malumunuz bu yıl pandemi dolayısıyla pek çok etkinliğimizi ya erteledik, ya da kısıtlamaya gittik. ‘Daha Yeşil Bir Kırşehir İçin, Geleceğimizi Hep Birlikte Yeşertelim’’ sloganıyla gerçekleştirdiğimiz fidan dikme etkinliği yapacağız. Tabi sosyal mesafelerimizi koruyarak. Doğanın bize cömertçe verdiği şeyleri düşünecek olursak, bizim de doğaya vereceğimiz en güzel hediyenin fidan dikmek olduğunu söyleyebiliriz. Bir fidanı toprakla buluşturmak, büyütüp yeşermesini sağlamak kendimiz ve çocuklarımızın geleceği için yapmamız gereken en önemli görevdir. Kırşehir Belediyesi olarak daha yeşil bir Kırşehir’i yaratmak için ağaçlandırma çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceğiz. Diktiğimiz bu fidanlarla, geleceğe daha güzel ve daha yeşil bir Kırşehir bırakmayı amaçlıyoruz” dedi. (HABER: BEYHAN BALLI)