Kırşehir’de günlük yaşama renk katacak, çağın gerektirdiği tüm imkânlarını ücretsiz kullanabilme ayrıcalığını kazandıracak uygulamalar bir bir Kırşehir Belediyesi tarafından hizmete sokuluyor.
Akıllı Kent Yönetim Sistemini, uygulayan Kırşehir Belediyesi, çağın en önemli iletişim aracı sayılan interneti Belediye Halk Otobüslerinde halkımızın kullanabilmesi için ücretsiz hizmet olarak sunmaya başladı.
Ücretsiz wi-fi konusunda yoğun talep gelmesi üzerine teknik çalışmaları başlattıklarını belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, “Ortak Akılla kenti yönetme ilkemiz doğrultusunda gerek gençlerimizi gerekse tüm vatandaşlarımızı dinliyoruz. Kırşehirlilerin memnuniyeti ve tabi ki mutluluğu bizim için hem çok önemli hem de çok değerli. Bu nedenle şehrimizde teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak, hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyoruz” dedi.
Tüm vatandaşların kolayca bağlanıp, bu hatta ücretsiz wi-fi hizmetinden faydalanıp, gönüllerince internet kullanabileceklerini belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu “Kırşehir Belediyesi olarak özellikle vatandaşlarımız ve gençlerimiz adına ücretsiz internet çalışmalarımızı yaygınlaştırmak adına yepyeni çalışmalara imza atıyoruz. Bu uygulama sayesinde ayrıca vatandaşlarımızı toplu taşımaya özendirme konusunda da önemli bir adım atıyoruz. Vatandaşlarımız yolculukları boyunca merak ettiklerini öğrenebilecek, gazete ve dergileri takip edebilecek, sosyal medya hesaplarında gönüllerince gezebilecek” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)