Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanları için Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan 15 adet barınağı sokaklara yerleştirirken, hayırsever hemşehrimiz Melek Yıldız’ın da katkılarıyla yiyecek yardımında bulundu.

Salı günü ilimizde başlaya yoğun kar yağışıyla birlikte Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri acil bakıma ve barınmaya ihtiyaç duyan hayvanlar için barınak yerleştirdi. Sokak Hayvanlar ve Doğa Gönüllüsü yardımsever hemşehrimiz Melek Yıldız’ın da katkısıyla sokak hayvanları için yiyecek katkısında bulundu.

Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü Salı günü yoğun kar yağışının başlamasıyla birlikte barınma ve yiyecek sıkıntısı çeken hayvanlara destek olmak için seferber oldu.

En son Çiçekdağı Yolu üzerindeki (İstanbul Et karşısı) sahipsiz sokak hayvanları için 1 Tonluk Su tankını devreye sokan Kırşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, mama desteği de vererek hayvanların açlıktan ölmesini önlüyor.

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde, sokak hayvanlarının en iyi şekilde rehabilite edilirken kış ayının da başlamasıyla birlikte bakımları da yerine getirildiğini belirtti.

Başkan Ekicioğlu “Salı günü başlayan yoğun kar yağışıyla birlikte Çiçekdağı Yolu üzerindeki (İstanbul Et karşısı) alana Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından barınak ve yiyecek bırakılarak soğuk günlerde hayvanların olumsuz etkilenmesinin ve can kayıplarının önüne geçildi. Bu arada hayırsever hemşehrimiz Melek Yıldız da ekiplerimiz nezaretinde aç kalan sokak hayvanlarına besin yardımında bulunarak örnek ve sorumlu bir davranış sergiledi. Kendisine tüm personelim ve hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi. (HABER MERKEZİ)