Kırşehir Belediyesi Mali Hizmet Müdürlüğü çalışanlarından Eşref Korkmaz 51 yaşında yaşamını yitirdi.
Eşref Korkmaz için Kırşehir Belediyesi önünde dün bir tören düzenlendi. Törene Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve mesai arkadaşları katıldı.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yaptığı konuşmada, “26 yıldır belediyemize ve şehrimize hizmet eden kardeşimize son görevimizi yapmak için toplandık. Eşref kardeşimiz dürüst bir şekilde, çalışkan bir şekilde şehrimize hizmet etti. Maalesef yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamadı. Eşi Yeter hanımda sevdiğimiz bir kardeşimiz. Hepimiz için hayat geçici. Bu dünya hayatı dinlendiğimiz, gerçek hayata hazırlandığımız kısa bir dönem. Bizlerde sevenleri olarak, çalışan arkadaşları olarak dua ediyoruz. Rabbim İnşallah cennetine koysun. Merhameti ile muamele etsin. İnşallah sevdiklerine sabır versin. Eşine, iki evladına, hepimize sabırlar versin. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.
Yapılan duanın ardından Eşref Korkmaz Ahi Evran Camii’nde son yolculuğuna kılınan öğle namazının ardından Aşıkpaşa Mezarlığı’nda toprağa verildi. (HABER MERKEZİ)