DİSK/GENEL-İŞ’ten Kırşehir Belediyesi’nde çalışan işçilere güzel haber!

Belediye işçilerinin bayram yardımları yüzde 180 arttırıldı

DİSK/Genel İş Kayseri Şube Başkanı Ramazan Benian, Kırşehir Belediyesi Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu’nun bir kere daha işçinin ve emekçinin yanında olduğunu gösterdiğini ve brüt 500 TL olan Bayram yardımlarının yüzde 180 artırılarak 1.300 TL’ye çıkarıldığını açıkladı.

Başkan Ramazan Benian, çalışanlar adına Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile Belediye Başkan Yardımcıları Osman Uçar ve Nuri Araz’ a teşekkür etti.

Genel-İş Sendikası Kayseri Şubesi Başkanı Ramazan Benian, açıklamasında şunları ifade etti:

“Kırşehir Belediyesi ve Genel-İş Sendikası arasında 1.100 kişiyi kapsayacak olan toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başlandı. Yapılan ilk oturumda 19 İdari madde ile Akçeli madde üzerinde mutabık kalındı. Mutabık kalınan Akçeli madde Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı ve 1 Mayıs İşçi Bayramını Kapsamaktadır. Eskisi bürüt 500 TL Bayram yardımları yüzde 180 artırılarak bürüt 1300 TL’ye çıkarılmıştır. Kırşehir Belediyesi Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu bir kere daha işçinin ve emekçinin yanında olduğunu göstermiştir. Sayın Ekicioğlu, maaş zamlarında da elinden geleni yapacağını belirterek çalışanları sevindirmiştir. DİSK/Genel-İş Sendikası ve üyelerimiz adına Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Ekicioğlu ve Belediye Başkan Yardımcılarımız Osman Uçar ve Nuri Araz’a teşekkürlerimizi bir borç biliriz.” (HABER MERKEZİ)